PEP-dagen 2024

Werkwinkel 5: TAAL, WOORDKUNST EN DRAMA

  • A-stroom
  • Doorstroom
  • Taal en cultuur

Ontdek de magie van taal, woordkunst en drama tijdens deze boeiende werkwinkel! Heb je altijd al willen weten hoe je met woorden kunt spelen en verhalen tot leven kunt brengen? Dan is deze werkwinkel op jouw lijf geschreven!

Tijdens deze werkwinkel duik je in de wondere wereld van taal en ontdek je hoe je met woorden kunt jongleren om emoties op te roepen en verhalen te vertellen. Je leert niet alleen de kracht van taal kennen, maar ook hoe je deze kunt gebruiken om je creativiteit te uiten en je verbeelding te laten spreken.

Daarnaast maak je kennis met drama en ontdek je hoe je jezelf kunt uiten door middel van spel en performance. Je leert verschillende technieken om je stem en lichaamstaal te gebruiken en krijgt de kans om je eigen personages tot leven te brengen op het podium.

Tijdens deze werkwinkel krijg je de kans om je talenten te ontdekken en te ontwikkelen onder begeleiding van ervaren leraren. Stap mee in dit avontuur vol taal, woordkunst en drama en laat je verrassen door de kracht van je eigen verbeelding!